Skirm 16-08-2015 bij MXP in The Central België

Team Data gaat weer eens naar Belgie
10 augustus 2015
Zondag 17-04 eindelijk weer Airsoften
12 april 2016
Show all

Zaterdag om 05:15 ging mijn wekker. Op dat moment denk je even van wat voor een idioot ben ik eigenlijk ik moet echt een andere hobby gaan zoeken.
Niet veel later slaat dit om in energie. Yes we gaan weer Airsoften en we gaan weer eens naar België. Het is bijna niet voor te stellen dat dit 3 jaar geleden standaard was zo vroeg je bed uit voor een potje airsoft. De tassen stonden al gepakt. Na het ontbijt de auto inladen en en op naar TD-02 hier zal TD-04 ook heen komen.
Na dat TD-02 bij mij in de auto was gestapt ( en zijn spullen bij mij in de auto geladen had ) gingen we TD-03 ophalen. Deze stapte bij TD-04 in de auto en de reis naar België kon beginnen Na 2,5 uur rijden kwamen we eindelijk op de plaats van bestemming.

Schermafbeelding 2015-08-10 om 15.42.50
Vandaag bezochten we een skirm bij MXP op het terrein The Central.
The Central is een oud reparatie station voor trein wagons. Het complex had ik iets groter verwacht.

De eerste  missie gingen we op verkenning. We trokken van uit onze respan verder naar achter om via het bos en hoge gras weer via de flank de tegen partij te benaderen. Dit pakte goed uit. Wij zaten links en een andere groep zat rechts van de tegen partij. Dit resulteerde dat 1 persoon op een gegeven moment van 5 kanten werd beschoten. ( zie kaartje hier onder. Groene stippen zijn spelers die bij ons hoorde. Rode stippen is Team- DATA en het oranje kruis is de tegenpartij.

TD-01

 

 

 

 

_DSC7734Later was het tijd voor capure the flag. Wij moesten onze vlag verdedigen. TD-03 ging strategisch liggen met zijn SR25 DMR zo dat hij zicht had op de vlag en ook de rechter flank in de gaten kon houden. TD-02 zat iets verder naar links. TD-01 en TD-04 hadden zicht op het hoge gras en het pad in het bos stuk.
Dit resulteerde dat de Linker flank volkomen dicht zat. Niet veel later hoorde TD-01 iemand aankomen van te tegenpartij. TD-01 en TD-04 wachten zo dat we hem in de rug konden pakken. _DSC7758-2Gelukkig wachten we dit omdat er 2  liepen ipv 1. TD-01 en TD-04 schakelde deze uit. Helaas was onze plek nu wel verraden en trokken we ons terug meer richting TD-02. Dit bleek een goede zet. Niet veel later trok er een groep van ongeveer 10 personen langs de plek war we eerst zaten. Omdat wij nu iets lager zaten konden we ze zien aankomen. Beide schakelde we er 4 uit. TD-01 trok richting het hoger gelegen hoge gras om te zien of er nog meer zat. Hier schakelde hij er nog eens 2 uit.

Het was een leuke dag zonder gezeur over mensen die hun hit niet nemen. Het terrein hadden we iets meer van verwacht.

Klik hier voor Alle foto’s